Bestellen

Verpakking

Louis PP is verpakt in kartonnen dozen die 6 flesjes van 33 cl bevatten. De verpakking is speciaal ontworpen om Louis PP te beschermen tegen licht waardoor bewaren en vervoeren in ideale omstandigheden kan gebeuren.

Betaling

Een karton van 6*33 cl Louis PP kost 16,50 euro inclusief BTW en exclusief verzendingskosten aan de eindconsument. Na het invullen van het bestelformulier ontvangt U een bevestigingsmail met instructies om per overschrijving te betalen.

Verzending

Na betaling wordt Uw pakket bij U thuis bezorgd door b-post. Uw pakket wordt éénmalig aangeboden. Als U niet thuis bent kan U het op het postkantoor ophalen. De leveringstermijn na betaling van uw bestelling is 4-5 werkdagen. U ontvangt een mail wanneer het pakket is verstuurd.

Louis PP is momenteel alleen in België verkrijgbaar. Voor bestellingen buiten België gelieve ons te contacteren op info@louispp.be.

 

 

 

 


thermo_iconBewaar Louis PP best in een donkere kamer of kelder en rechtopstaand zodat het bier niet gemengd wordt met de gist op de bodem. Plaats het bier 24 uren voor consumptie rechtopstaand in de koelkast. De ideale schenktemperatuur is 6 tot 7°C. Louis PP kan drie jaar worden bewaard na brouw datum.

glass_iconServeer in een droog en vetvrij groot wijnglas. Schenk het bier rustig uit, breng het glas recht naarmate het flesje 3/4 leeg is. Het flesje wordt tijdens het schenken horizontaal gehouden. Voorzie een schuimkraag van +/- 3 cm. Laat ongeveer 1 cm over in het flesje, dit is de gist. Deze gist geeft een extra bittere smaak aan het bier. Liefhebbers kunnen dit er uiteraard bijvoegen.

heart_iconLouis PP bevat 9.1 % alcohol. Geniet daarom met verstand van dit lekker bier. Vermits Louis PP restsuikers bevat is het drinken ten strengste af te raden indien U suikerziekte heeft.